Thorsland Elektro AS

Zaptec for bedrift og næringsbygg

Det er viktig med gode ladeløsninger som gjør det enkelt å lade på flere steder i løpet av arbeidsdagen - enten som ansatt eller kunde. Hvordan fungerer Zaptecs ladestasjoner for bedrifter? Det kan du lese mer om her.

En mann som lader elbilen sin med Zaptec Pro

Med Zaptec Pro kan du enkelt oppskalere antall ladestasjoner om behovet øker. Tilgjengelighet for ansatte og kunder blir bare viktigere. Foto: Marthe Thu

I og med at nesten 100 % av dagens nybilsalg er elbil, trenger både bedrifter, ansatte og kunder å lade elbilen sin i løpet av arbeidsdagen. Det er derfor viktig å ha ladestasjoner tilgjengelig på kontoret, byggeplassen, butikken eller kjøpesenteret – basert på hvor stor bedriften og behovet er.

Variert strømnett og kapasitet

Faktorer som strømnettet og kapasitet kan variere mye. Zaptec tilbyr smarte og kraftige ladestasjoner, med Zaptec Pro. Du kan enkelt skalere laderne slik at det passer for behovet til din bedrift, og det beste er at den tilpasser seg strømnettet, samt fordeler den tilgjengelige strømmen til alle elbiler som er tilkoblet ladestasjonene.

Les også: Derfor bør du investere i ladeanlegg for næringsbygg

Fordeler med Zaptec for bedrifter

1. Kostnadsfritt betalingssystem:

Det koster ingenting å benytte seg av styringssystemet for administrasjon og betaling. Systemet er enkelt å bruke. Som elbileier må man identifisere seg med en RFID-brikke eller via Zaptec-appen før man lader. Bedriften får på den måten full oversikt over strømforbruket per ansatt i Zaptec Portal.

2. Et konkurransefortrinn:

Stadig flere kjører elbil, både kunder og ansatte. Det å ha muligheten til å kunne lade på arbeidsplassen er derfor et stort konkurransefortrinn, og det viser en bærekraftig tankegang. Om bedriften ønsker å utvide elbilparken, er det lett å øke antall ladestasjoner.

3. Sikkert og brukervennlig:

Zaptecs ladestasjoner er utviklet for å tåle norske værforhold, med kulde, snø og regn. De har strenge kvalitetskrav og er godkjent i henhold til ISO61851-standarden. Ladestasjonene og festeanordningene fra Zaptec er også tyverisikre. Om de allikevel skulle trenge reparasjon eller erstattes, kan man ta kontakt med en installatør, som vil hjelpe deg.

Slik fungerer Zaptecs ladesystem

Zaptec Portal

Med Zaptec går det automatisk, du har full oversikt og du kan enkelt oppgradere i Zaptec Portal. Å lade elbilen på arbeidsplassen har aldri vært lettere.

Zaptec Portal er en skytjeneste som muliggjør å kontinuerlig overvåke, optimalisere og distribuere strømmen smart mellom ladestasjonene. 

Gjennom Zaptec Portal har både installatører og bileiere full kontroll over ladestasjonenes tilstand. Det enkelt å legge til, konfigurere, oppdatere og overvåke ladepunktene gjennom portalen, i tillegg til å hente ladehistorikk, registrere brukere og utføre en rekke andre oppgaver.

Fleksible betalingsløsninger

Du kan også velge en betalingsløsning gjennom Charge365. De fleste bedrifter ønsker som oftest en annen prismodell enn leilighetsbygg, borettslag og sameier. Ansatte skal for eksempel kunne lade gratis, eller billigere enn kunder og besøkende, eller at besøkende betaler fullpris.

Med Charge365 er det mulig med ulike prisgrupper og løsninger som er tilpasset behovet til bedriften din. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg i gang.

Vi hjelper deg med elbillading

Trenger din bedrift, borettslag eller sameie hjelp til å sette opp ladeløsninger? Vi kan hjelpe deg med å finne den beste løsningen til ditt behov. Snakk med våre dyktige elektrikere, og bestill en befaring.