Thorsland Elektro AS

Administrering av ladeanlegget med PlugPay

Er du anleggseier? Med PlugPay kan du senke skuldrene. De administrerer ladeanlegget for deg, slik at du får en bekymringsfri hverdag - i hvert fall når det kommer til elbilladingen.

Biler som blir ladet i et ladeanlegg

PlugPay er en kompetent og sikker løsning for deg som trenger administrasjon og daglig drift av ladeanlegget - så slipper du å tenke på det!

En komplett operatør av ladeanlegg

Hvem er PlugPay? PlugPay er en norsk ladeoperatør som spesialiserer seg på administrering av ladeanlegg for elbiler. Deres mål er å gjøre elbillading enkelt, tilgjengelig og økonomisk lønnsomt både for enkeltpersoner og bedrifter.

En av hovedtjenestene som PlugPay tilbyr, er et omfattende system som gir bedrifter og borettslag full kontroll over administrasjon av ladeplassene. Dette systemet gir anleggseier informasjon om ladeaktiviteten, ladetider og statistikk for ladeanlegget. 

Oversiktlig og brukervennlig med app

For å gjøre det enda enklere for elbilister, tilbyr PlugPay en brukervennlig app. Gjennom appen kan brukerne enkelt finne informasjon om tilgjengelige, ladestasjoner og priser. Betaling for ladingen skjer direkte via Vipps, betalingskort eller fakturering. Noe som gjør hele prosessen sømløs og problemfri brukeropplevelse.

I tillegg til administrasjon og tilgang til ladeanlegg, tilbyr PlugPay også tjenester som installasjon og vedlikehold av ladeinfrastruktur. Dette sikrer at ladeanleggene fungerer optimalt og er pålitelige for brukerne.

Les også: Skreddersydde ladeanlegg for borettslag og sameier  

Dette får du med PlugPay

PlugPay ordner alt annet, etter du har valgt løsning og prisstrategi. Dette er inkludert i påslaget som betales av brukerne:

  • 24/7 Support tlf for brukerne av ladeanlegget
  • Gebyrfri fakturering
  • Prioritert feilretting
  • Drop-in betaling med Vipps, betalingskort (Ingen app er nødvendig)
  • Driftsovervåkning
  • Programvareoppdateringer
  • Spotpris priser på strøm
  • Smart styring, lad når strømmen er billigst 

Ta kontakt med oss

Bestill systemet

Bestem pris på lading

Systemet aktiveres

En far som lader elbilen sammen med datteren sin

Med PlugPay får du ingen etableringskostnad, enkel oppstart og gebyrfri fakturering.

Lading av elbil for bedrift og borettslag

PlugPay er en komplett løsning for elbillading på både private og offentlige parkeringsplasser.

Du får en bekymringsfri installasjon og administrasjon av ladeanlegget. Brukerne får strøm til nettopris, og betaler faktisk bare med mobilen. Du som eier av anlegget får tilbake overskuddet.

PlugPay håndterer all drift og administrasjon, du trenger ikke en gang å betale strømregningen. Bestilling av ladebrikke, support og fakturaspørsmål hører også med.

Brukerne selv dekker kostnaden

15 % av ladekostnaden legges på fakturaen som påslag. Det inkluderer alle kostnader som er tilknyttet betalingsløsningen og driften av ladeanlegget. 

Avtalen har ingen bindingstid, oppstartskostnader eller faste månedskostnader. Dette sikrer en rettferdig kostnadsdeling mellom brukerne i borettslaget eller sameiet.

Hvilke ladestasjoner håndteres av PlugPay?

Schneider - Garo - Zaptec - Easee - Keba - Wallbox - Charge Amps - Kempower - Tritium - EO Charging - EMES

Kom igang i dag!

Er du usikker på hvilken løsning som passer best til ditt behov? Dette hjelper vi deg med! Snakk med en av våre dyktige elektrikere om elbillading og ladeanlegg.